0 artiklar
Totalt 0,00 kr
Till kassan
Du har inga varor i varukorgen
 

Välkommen!

Partille Tool presenterar fler certifierade återförsäljare av Filtermist!

Filtermist återförsäljare

 

ISO Tools, Kristianstad, Tools Borås och Ahlsell i Sävsjö är nu certifierade återförsäljare av Filtermist!

 

Vi hälsar ISO Tool, Kristianstad, Ahlsell, Sävsjö samt Tools Borås välkomna till den växande skaran av välutbildade Filtermist-återförsäljare. Utbildningen består av en heldagsutbildning i Partille Tools lokaler i Mölndal. Utbildningen och certifieringen genomförs av Rickard Larsson, teknik- och försäljningschef på Partille Tool. 

 

Filtermist ledande tillverkare

Filtermist är en av världens ledande tillverkare av system för oljedimavskiljning. Mer än 200.000 aggregat är i drift. Partille Tool är generalagent för den Svenska marknaden och vi bygger kontinuerligt ut vårt rikstäckande nät av återförsäljare.  Som ett led i detta ingår också utbildningar. Detta så att man som återförsäljare har kunskap och förståelse för de olika krav som ställs för att kunna göra korrekta installationer och sälja rätt utrustning. Medvetenheten och kraven på en bättre arbetsmiljö har hela tiden ökat. Detta har lett till att intresset och behovet att eliminera oljedimma från produktionsmaskiner ökat mycket kraftigt. En bra arbetsmiljö leder till högre produktion, mindre risk för olika typer av olyckor samt inte minst bättre arbetsmiljö.

 

Positiva bieffekter

En effektiv filtrering och omhändertagande av oljedimma med aggregat från Filtermist innebär också positiva effekter, inte minst ekonomiska. Jämfört med centralaggregat och centrala utsug behåller man den uppvärmda luften inomhus och slipper bekosta uppvärmning av ny kall uteluft. Vidare är en lokalt monterad oljedimavskiljare från Filtermist mycket lätt att flytta med vid en ev omflytt i produktionslokalen. Inga stora fasta installationer som påverkar och som måste konstrueras om.

Läs mer om Filtermist här-->

Läs artikel om problematiken med oljedimma på sid 38-41 i tidningen Maskinoperatören här-->

 

 

På bilderna ses medarbetare från:

 

ISO Tool, KristianstadGöran Herbertsson, Johan Pettersson, VD, Patrik Andersson, Rickard Larsson, Magnus Pettersson, Peter Olsson samt Lars Starke (ej med på bild).

 

Ahlsell, SävsjöPatrik Kull samt Sven Andersson.

 

Tool BoråsEilert Grimling 


Certifieringen innebär att Partille Tool Trading AB intygar att återförsäljaren har genomgått utbildning gällande användning, dimensionering av Filtermist oljedimavskiljare samt även kunskap om Arbetsmiljöverkets föreskrifter och allmänna råd om hygieniska gränsvärden gällande oljedimma.